Vertaalbureau Chinees

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Chinees
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Chinees vertaalbureau

Als vertaalbureau Chinees helpt LinQuake je bij het vinden en boeien van Chinese relaties. Denk daarbij aan opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Chinees stelt het op prijs wanneer je op hoog niveau communiceert in het Chinees. Dankzij onze professionele vertaaldiensten is dit binnen handbereik.

Afhankelijk van jouw specifieke behoefte heb je wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Chinees. Als professioneel vertaalbureau Chinees hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Nederlands-Chinees
 • Vertaling Chinees-Nederlands
 • Vertaling Engels-Chinees
 • Vertaling Chinees-Engels

Onze ervaring heeft betrekking op zowel het vereenvoudigd Chinees als op het traditioneel Chinees schrift.

De hierboven genoemde combinaties zijn de meest gevraagde taalcombinaties met Chinees, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor jouw vraag de juiste oplossing hebben.

China en de Chinese taal

China heeft het grootste aantal inwoners van alle landen in de wereld (bijna 1,4 miljard). De Chinese economie groeit al tientallen jaren zeer sterk, en is sinds 2010 zelfs de tweede economie van de wereld na de Verenigde Staten. Nog altijd blijft deze groei zich doorzetten en de verwachting is dat de Chinese economie op termijn de grootste ter wereld zal zijn. Door jouw teksten naar het Chinees te laten vertalen bereik je dus een potentiële doelgroep die je aanzienlijke kansen kan opleveren. Chinees wordt behalve in China ook gesproken in Taiwan, Singapore en een aantal andere Aziatische landen.

Vertaalbureau Mandarijn

Het aantal moedersprekers van Mandarijn, een van de talen van China, is ruim 910 miljoen. Daarmee is het ook de meest gesproken taal ter wereld. Standaardmandarijn wordt ook op de scholen in China onderwezen en wordt daarom ook vaak beschouwd als ‘Chinees’, terwijl Chinees eigenlijk een verzamelnaam is voor 14 talen. Het Mandarijn wordt voornamelijk gesproken in het noorden van China.

Vertaalbureau Kantonees

In het zuiden van China wordt vaker Kantonees gesproken. Kantonees heeft honderden verschillende varianten, maar de meest bekende variant is HongKong-Kantonees of het Standaardkantonees. De taal is net als Mandarijn een toontaal, maar kent er veel meer dan het Mandarijn. Hoewel het Kantonees en Mandarijn beide Chinese talen zijn, betekent dat niet per definitie dat de sprekers elkaar ook kunnen verstaan, daarvoor zijn de talen te verschillend.

Waarom Chinees vertaalbureau LinQuake?

China heeft de snelst groeiende economie van de wereld, en bedrijven realiseren zich steeds meer dat hier kansen liggen om hun activiteiten uit te breiden. Wij krijgen dan ook steeds meer aanvragen voor vertalingen van en naar het Chinees. Professioneel vertalen vanuit of naar het Chinees is een vak apart, maar jouw Chinese klanten en partners verwachten dat je in hun taal communiceert. Daarnaast waarderen zij het om in het Chinees aangesproken te worden, en stellen zij het op prijs als zij hun eigen taal kunnen gebruiken. Wij kunnen je hierin van dienst zijn.

Jouw voordelen als klant van Chinees vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Chinees
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Chinese vertalingen
 • Chinese vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de kwaliteitsgarantie van LinQuake ben je zeker van de kwaliteit die je nodig hebt. Onze vertalers hebben diepgaande kennis van de Chinese taal en cultuur, en kunnen de betekenis van jouw teksten goed overbrengen. Ons groeiende netwerk van professionele Chinese vertalers stelt ons bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Internationale SEO China en Chinees zoekwoordenonderzoek

Als professioneel Chinees vertaalbureau helpen we jou niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Chinees, we denken ook graag met je mee om jouw doelgroepen in China optimaal te bereiken. Dit doen we door onze kennis van de Chinese taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Chinese teksten;
 • Betere vindbaarheid online in China;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in China;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Beëdigde vertaling Chinees

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Chinees heb je mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Diverse functionarissen en overheidsinstanties in landen waar Chinees wordt gesproken kunnen hierom vragen. Vertaalbureau LinQuake heeft een speciale webshop opgericht waarin je direct je beëdigde vertaling Chinees kunt bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de beëdigd vertaler Chinees en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Chinees

Juridische vertaling Chinees

Vertaalbureau LinQuake weet als geen ander wat het belang is van juridische vertalingen. Wij zorgen voor de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en waarborgen de hoogstaande kwaliteit, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Technische vertaling Chinees

Onze technische vertalers zorgen voor een correcte en heldere technische vertaling van onder meer handleidingen, productspecificaties en technische instructies.

Marketingvertaling Chinees

Je marketingteksten zijn geschreven om jouw klanten aan te zetten tot actie. Die boodschap wil je natuurlijk ook overbrengen in je marketingvertalingen. Of je dat nu wilt doen met vertaling, transcreatie, copywriting, wij hebben altijd de juiste professional in huis.

Websitevertaling Chinees

Als je je bedrijf wilt uitbreiden naar de Chinese markt, dan kan een Chinese websitevertaling daarbij natuurlijk niet ontbreken. We helpen je niet alleen met de vertalingen van je teksten, maar ook met je internationale SEO, zodat jouw vertalingen zoekmachineproof zijn.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Demo aanvragen

Bekijk pagina