• nl
  • en

Vertaalbureau Chinees

Als vertaalbureau Chinees helpt LinQuake u bij het vinden en boeien van Chinese relaties. Denk daarbij aan opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Chinees stelt het op prijs wanneer u op hoog niveau communiceert in het Chinees. Dankzij onze professionele vertaaldiensten is dit binnen handbereik.

Vertaalbureau Chinees

Afhankelijk van uw specifieke behoefte heeft u wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Chinees. Als professioneel vertaalbureau Chinees hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Nederlands-Chinees
 • Chinees-Nederlands
 • Engels-Chinees
 • Chinees-Engels

Onze ervaring heeft betrekking op zowel het vereenvoudigd Chinees als op het traditioneel Chinees schrift.

De hierboven genoemde combinaties zijn de meest gevraagde taalcombinaties met Chinees, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor uw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Chinees vertaalbureau LinQuake?

China heeft de snelst groeiende economie van de wereld, en bedrijven realiseren zich steeds meer dat hier kansen liggen om hun activiteiten uit te breiden. Wij krijgen dan ook steeds meer aanvragen voor vertalingen van en naar het Chinees. Professioneel vertalen vanuit of naar het Chinees is een vak apart, maar uw Chinese klanten en partners verwachten dat u in hun taal communiceert. Daarnaast waarderen zij het om in het Chinees aangesproken te worden, en stellen zij het op prijs als zij hun eigen taal kunnen gebruiken. Wij kunnen u hierin van dienst zijn.

Uw voordelen als klant van Chinees vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vertalingen vanuit en naar het Chinees
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Chinese vertalingen
 • Chinese vakexperts voor uw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie bent u zeker van de kwaliteit die u nodig heeft. Onze vertalers hebben diepgaande kennis van de Chinese taal en cultuur, en kunnen de betekenis van uw teksten goed overbrengen. Ons groeiende netwerk van professionele Chinese vertalers stelt ons bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van uw organisatie.

China en de Chinese taal

China heeft het grootste aantal inwoners van alle landen in de wereld (bijna 1,4 miljard). De Chinese economie groeit al tientallen jaren zeer sterk, en is sinds 2010 zelfs de tweede economie van de wereld na de Verenigde Staten. Nog altijd blijft deze groei zich doorzetten en de verwachting is dat de Chinese economie op termijn de grootste ter wereld zal zijn. Door uw teksten naar het Chinees te laten vertalen bereikt u dus een potentiële doelgroep die u aanzienlijke kansen kan opleveren. Chinees wordt behalve in China ook gesproken in Taiwan, Singapore en een aantal andere Aziatische landen. Als u meer wil weten over het Chinees en zijn verschillende vormen, neem dan een kijkje op Wikipedia.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

Vraag een demo aan

Beëdigde vertaling Chinees

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Chinees heeft u mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in landen waar Chinees wordt gesproken (bij een vertaling Nederlands-Chinees) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Chinees) kunnen hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Demo aanvragen

Bekijk pagina