• nl
    • en

Vertaalbureau Den Bosch

Wilt u uw klant in zijn of haar eigen taal kunnen aanspreken, op professioneel niveau? Dat kan met een professioneel vertaalbureau in regio Den Bosch, de partner bij u om de hoek! Kom gerust eens bij ons langs voor een nadere kennismaking, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Vertaalbureau Den Bosch

LinQuake werkt in heel Nederland, maar is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23d in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen. Enkele van onze klanten in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn HMS Contact Centers, Swan Products en Brand New Journey. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vindt u bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál uw vragen. Deze combinatie maakt dat u gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Bent u benieuwd naar de werkwijze van ons vertaalbureau Den Bosch?

Lees meer

Over ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, maar is naar inwoneraantal pas de vierde stad van deze provincie. De hele gemeente telt zo’n 150.000 inwoners. De officiële naam van de stad is ’s-Hertogenbosch, maar de naam Den Bosch is ouder. In carnavalstijd heet de stad Oeteldonk. De stad is een bezoek meer dan waard, met bezienswaardigheden als de Sint-Janskathedraal en het middeleeuwse stadscentrum.

Contact

Wilt u meer weten over ons vertaalbureau in de regio Den Bosch? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Over ons

Bekijk pagina
1