• Nederlands
  • Engels

Vertaling

Een professionele vertaling van de inhoud van uw teksten naar iedere taal die u nodig heeft, met oog voor uw onderneming én met een kwaliteitsgarantie. Dat is wat u van ons mag verwachten, uiteraard geleverd binnen de afgesproken termijn.

Professionele vertalingen

De wereld van professioneel vertalen is volop in beweging en nieuwe technologieën dienen zich dagelijks aan. Toch zijn het nog steeds professionele vertalers die de hoogste kwaliteit leveren als het gaat om het vertalen van teksten. LinQuake werkt met ervaren native speakers met een opleiding op minimaal bachelorniveau en/of minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring.

Bij een samenwerking met LinQuake heeft u de beschikking over:

 • professionele vertalingen in iedere taalcombinatie
 • kennis over taal en vertaling in ieder domein
 • kwaliteitsgarantie op alle vertalingen conform ISO 17100
 • de kortst mogelijke doorlooptijden
 • vertaling van een groot aantal bestandsformaten met behoud van opmaak
 • professionele opslag en beheer van uw vertaalgeheugens
 • het vertalen van websites (o.a. WordPress)
 • beëdigde vertalingen

Wij streven naar kostenbesparing, tijdsbesparing en optimale kwaliteit voor de vertalingen van al onze klanten.

Lees ons whitepaper over professioneel vertalen

download whitepaper

Professionele vertaling voor iedere taalcombinatie

Wij zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw benodigde vertalingen. LinQuake beschikt over de knowhow en over het wereldwijde netwerk dat nodig is om deze belofte waar te maken. Van Duits tot Deens en van Kroatisch tot Koreaans, wij zorgen voor een professionele vertaling.

Ieder domein: specialisatie en vaktaal

Uw onderneming blinkt uit in haar vak en uw kennis ligt niet op straat. Vaak is het dan ook een uitdaging om uw specifieke knowhow en het dagelijkse jargon van uw onderneming om te zetten naar andere talen. De oplossing vinden wij in een combinatie van gespecialiseerde vertalers en zeer recente technologie. Zo sluiten onze diensten naadloos aan bij uw behoefte.

Benieuwd naar de technologie achter ons vertaalproces?

Lees meer
 • Professionele vertaling met kwaliteitsgarantie

  Hoe kunt u zeker weten dat de vertalingen die u van ons terugkrijgt van het juiste professionele niveau zijn? Doordat wij er een kwaliteitsgarantie bij geven! LinQuake beschikt over de mensen en middelen om dit met vertrouwen te doen.

 • ISO 17100

  Nog een reden dat we zo veel vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze vertalingen is dat we onze mensen en onze processen ieder jaar laten toetsen. Dit gebeurt bovendien door een onafhankelijke externe organisatie, die ons helpt om de kwaliteit van alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar te maken. Wij zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn conform ISO 17100.

Levertermijnen en deadlines

Voor onze opdrachtgevers is een professionele vertaling een vereiste, maar er is niet altijd veel tijd om deze vertaling te maken. U heeft een scherpe deadline, omdat de tekst belangrijk is en u deze snel wilt kunnen delen met uw klanten of leveranciers. LinQuake is uitstekend in staat om hierin mee te bewegen. Wij kunnen snel schakelen door ons uitgebreide netwerk en een uitgekiend vertaalproces, waarin tijdverlies tot het absolute minimum wordt beperkt. Bovendien maken wij uw uitdaging graag tot de onze. Ons uitgangspunt is: Als wij de deadline niet halen, dan haalt niemand hem.

Bestandsformaten

Vertalen is onze core business, maar ook de wijze van leveren van die vertaling vinden wij belangrijk. LinQuake kan meer dan 70 bestandsformaten met behoud van opmaak vertalen, zodat het document in iedere taal ook direct bruikbaar is voor u. Dat is makkelijk als uw brontekst in een Word-bestand staat, maar we kunnen bijvoorbeeld ook uw PowerPoint, InDesign of andere complexe productbestanden vertalen en leveren in dezelfde lay-out als het bronbestand. We gaan de uitdaging graag aan.

Beëdigde vertalingen

Wanneer u een vertaling nodig heeft voor een officiële instantie zal u vaak gevraagd worden om een beëdigde vertaling, die dan ook als zodanig gewaarmerkt moet zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn voor trouwakten, testamenten en koopcontracten. Ook in dit geval helpen wij u graag. Via LinQuake ontvangt u het gewaarmerkte document per aangetekende post.

Ook interessant voor u:

Technologie

Bekijk pagina

SEO-schrijven

Bekijk pagina
1